Blogger Templates Blogger Widgets Blogger Widgets

Monday, November 28, 2011

assalamualaikum




DEAR  NAZMI..oooucchhh! sury awak*GF
ehemm...hye awesome blogger! hari ni ari nak membebel..yeahh..korang semua mesti tengok perlawanan bola sepak antara
 MALAYSIA vs BAHRIN ?

kenal tak siapa dia yang tertera di atas?? mesti laa u all kenal..kan?kan?kan?
dialah Muhd Faiz Mansor ..pemain bola sepak U23 yang paling muda berjersi nombor 7,12 & 21..berumur ehem..
sama dengan ari ..oneseven! seorang atlet yang baru menyinar..yeah..baru menyinar oke?..first time ari tengok dia beraksi di SUKAN SEA INDONESIA 2011..ari dah mula fall in love tgok dia bermain..penuh bertenaga,bersemangat!!! walaupun pada mas tu dia terpaksa berkorban untuk menduduki SPM*tahun depan baru menduduki* demi mengharumkan nama negara kita yang tercinta ini..sudah tentu MALAYSIA! 
ari kagum dengan dia taw! yela..bukan setakat ada paras rupa..tapi punya pakej yang lengkap! haha..i so adore him.. ")

for the first time..ari dapat bersorak riang tanpa berkata apa-apa..Nazmi telah memberi satu tendangan harimau ke pintu gol BAHRIN!! sangat-sangat keterlaluan HEBATNYA!..pada masa yang sama .ari tgah online FACEBOOK ..kemain ramai dook cakap pasal nazmi..tengok? betapa ramai yang sangat-sangat kagum dengan dia? kan??hhaa..itulah satu kelebihan yang dikurniakan ALLAH s.w.t kepada dia..dia sangat di minati..dan ramai yang sangat sayang pada dia..he so awesome plus handsome! yeah!! seriously.tak penah tipu oke..hhaaa..
anda  cuba laa dok jenguk-jenguk laman sosial anda semua..ramai yang telah menukar defult picture(DP) mereka kepada gambar-gambar pemain bola sepak kita yang tersohor ni..termasukla ari sendiri..dia adalah orang kedua yang ari minat..macam FIRST LOVE SIGHT..haha..kelakar kan?? suka perasan lebih-lebih..hhaa.hiraukan saja..but angat teruja..
yela.. bila orang lain boleh tukar..kenapa kita tak boleh?..itu maknanya kita tunjukkan semangat kita menyokong TEAM MALAYSIA HARIMAU MUDA! yeaahhh..i like to say MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA JUARA!..sangat-sangat semangat!

give me your hand bro!


Tapi..masa perlawanan separuh masa kedua...dengan BAHRIN..Nazmi..injured..ari sedih sangat-sangat...:(
semasa nazmi diusung ke tepi padang..air mata ari menitis secara tiba-tiba..tak tawulaa.kenapa ari begitu sedih..huhu..
yela..siapa yang tak sedih..dia fav player injured..mestilaa..dah sah-sah laa kalau GF dia tengok pon sedih..
Selepas nazmi tak dapat beraksi..pemain BAHRIN terus mengasak team Malaysia! ya allah.. ari tengok pemain-pemain malaysia begitu tertekan..hurmm bayangkan laa..dalam minit kedua. bahrin berjaya menempah 3 gol?! begitu kuat stamina mereka..
seriously..ari rasa sedih..huhu..
walau apapun! MALAYSIA TETAP TERBAIK! sentiasa di hati ari..NAZMI seorang pemain TERHEBAT! yeahh..
ari doakan nazmi cepat sembuh k..FANs nazmin doakan anda!!
buat player harimau muda yang lain..anda juga sangat ari kagumi..!teruskan usaha!
AMINNN....

MALAYSIA BOLEH!!



p/s: ingin memiliki jersi panthera MALAYSIA..huhu..doa-doakan..anda bagi support pada teamMALAYSIA OKE!

2 celoteh mak kiah:

Miszyuyu said...

nice entry :)

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

Ariana Philsophea said...

tq :)