Blogger Templates Blogger Widgets Blogger Widgets

Thursday, August 04, 2011

OUH SHAHEIZY SAM!



 assalamualaikum....
hye kawankawan saya yang awesome!! yang cantik-cantik ,kacak-kacak..:p
alhamdulillah puasa yang kedua dan ketiga selesai..tunggu puasa yang keempat pulak...hee..time ni ari memang tengah borink and tak tahu nak buad apa..yelaa..pagipagi buta publish entry baru..haha..adalaa nak story and share kat kawankawan ari ni :)..macam mana nak start ek? haha..puasa yang smalam banyak dugaan,,dengan panas teriknya..plus ari skola pulak tu..baru start skola lepas dapat cuti puasa sampai selasa lepas..bila time kat skola bukan men ngantok lagi..but tetap tahan dugaan tu..haaiisshh,,da lari dari tajuk entry daa..


haa..ni ari cerita time ari tengah online facebook (click here) ari..ari buad laa wall post..ari tulis  " eeiiihh..bila laa..aq dapat jumpa abg Shaheizy Sam  :) ♥" so forsure ad yg like ad yang kumen..aduhh..haha..tapi ta kesa laa kan..depo just bagi pendapat jea an..memang laaa ari minat giler kat abg shaheizy sam..yela..dia damn cute ouh..hensem! talented..teringin sangatsangat nak jumpa dengan dia taw? pada korang semua mesti teringin jugak nak jumpa dia kan?
nak tgok pic pic dia? ni just cilok kat FACEBOOK dia laa and dekat laman web image keluarga google ari :)



ni la dia mamat hensem..haha SHAHEIZY SAM ABD SAMAD





with LISA SURIHANI..sweet <3

haa.ni ..cute ..dalam filem SEKALI LAGI arahan Hashim Rejab

ni pic dia masa remaja belasan tahun gitulaa..hee..comel kan??

heee


ni dia..shaeizy sam a.k.a tumulak..
dalam filem KONGSI *lu langsi lu mati!


Ni pic dia masa kat Singapore..hensem and smart gila! Huhu<3


Hehe….banyak lagi pic dia..ada yang smart smart..tapi takan nak tunjuk semua..korang pon bole cari kat website..banyak gila..hee…kawan ari ni hah..dia cakap ari ni kuat berangan..yea memang kuat berangan pon..tulah..teringin sangat nak jumpa dia..sape yang tak nak kan?semua orang nak..memang tiap kali kalau online takkan lepas laa pergi search dia kat fesbuk!..mesti mahu tgok punya..memang addicted sangatsangat kat dia beb!.tapi salah ke kita minat dia? Kat luar tu lagi ramai yang berpusu pusu nak jumpa dia kan? Walaweh..artis macam dia memang bagi inspirasi kat ramai orang..especially kaum hawa macam saya ni..ari memang minat sangtsangat dia punya lakonan taw! Ari pon orang seni..but,sekadar sukasuka..yela..bayangkanla..segala lakonan dia..watak yang dia bawak tu..memang jadi ikutan tak kira tua muda..sampai kat skola ari..ramai yang ikut cara dia cakap.. J bakat dia terserlah  masa kat filem ADNAN SEMPIT
Apa yang kawan ari cakap betul..ari  ni terlalu taksub sangat dengan dia*cehh ckap pasal diri sendiri da ni :p
Selagi ari tak jumpa dia memang tak bole taw? Mesti cakapcakap pasal shaheizy sam..lepastu, ari kalau bole.filem shaheizy sam ari nak tengok ulang-ulang kali taw? Muka dala macam BABY FACE J..comel jea..dia peramah*berdasar tengok video dia berjumpa peminat..wahh bertuah sape yang dah jumpa dia.!
Shaheizy pon seorang yang sempoi jea dengan orang.sporting..tapi dia pon ada sifat pemalu macam girl..awww! hee..comelnye..lagi apa ari nak cerita pasal dia ek? Haa..dia kalau berlakon aksi memang kaw kaw! Besh ouh..tapi kalau berlakon filem CINTA pon perrhh.! Memang sweet sangatsangat! Lagilagi dengan
 LISA SURIHANI..wahhh..kalau cerita pasal lisa..mesti korang da tawu pasal apa kan? Filem SEKALI LAGI laa kan? Tapi lepas ni kalau diaorang berlakon samasama..beshnye,,if one day dapat berlakon dengan diaorang pon besh!! Mintakmintaklaa hajat tercapai!..ari tak tawu laa..nak story macamne lagi..apa apa pon..ari nak ucap tengs sangatsangat sape yang sudi baca blog ari ni..maaf kalau cara penulisan ari ni carca marba..x)..yelaa..excited sangat nak cerita pasal artis kesayangan dia ni..hikss..

Oke..sampai sini jea ari buad cerita merepek dan kosong idea..
Daaa..wasalamm




2 celoteh mak kiah:

Red said...

amboiii... XD

Ariana Sophilea said...

hehe..alamak<3
bufee saya taw..hehe